bullet Wat is Reiki
bullet Cursus 2e graad
bullet Het REIKICENTRUM
bullet Cursusdata
bullet Waar kunt u ons vinden
bullet Opleiding tot Master
bullet Boeken van Arie Luijerink
   
   
bullet Arie over Reiki
bullet De Crisislijn
bullet Reiki Stichting Nederland

TERUG naar INDEX

Reiki de eerste graad
(Shoden)

De cursus houdt het volgende in:

Ons vermogen om  levensenergie te ontvangen en door te geven raakt meestal tijdens de vroege jeugd al geblokkeerd. Bij de deelnemers aan een Reiki cursus wordt door een viertal initiaties van een Reiki Master  dat vermogen om helende energie op te nemen en door te geven  weer herstelt. Tevens worden de verschillende handposities aangeleerd.

Verder wordt verteld over het ontstaan en de principes van Reiki, over de manier waarop blokkades ontstaan en hoe dat in de toekomst te voorkomen is. Als de levensenergie weer gaat stromen, kunnen de oude emoties die er voor gezorgd hebben dat je geblokkeerd werd weer bovenkomen. er wordt veel aandacht besteed aan veilige manieren om daar mee om te gaan.

Voorwaarden om deel te nemen aan de cursus zijn er niet. in de praktijk werken vrouwen en mannen met zeer verschillende achtergronden en bezigheden en van alle leeftijden met Reiki. Er is geen specifieke kennis of vaardigheid nodig en het is ook niet een bijzonder talent. Iedereen kan het leren. Het is niet gebonden aan een geloof of sekte en is niet gebaseerd op een specifiek oosterse of westerse filosofie                                                                                                                                          

Waar en wanneer zijn er cursussen voor de eerste graad?  Klik hier

Kosten voor cursus eerste graad: 150 Euro

TERUG NAAR INDEX

'